Personvern

Gjelder fra og med: 3. september, 2018

CarParkFly (“oss”, “vi” eller “vår”) driver https://www.carparkfly.com/ (“tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår, og hvilke alternativer du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å levere og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er oppgitt i disse retningslinjene for personvern, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, samme betydning som i våre vilkår og betingelser som er tilgjengelige fra https://www.carparkfly.com/

 

Innsamling og bruk av informasjon

Vi samler inn flere ulike typer informasjon for ulike formål for å gi og forbedre vår service til deg.

 

Typer data som samles inn

 

Personopplysninger

Når vi bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“personlig informasjon”). Personlig identifiserbar informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til:

  • E-postadresse
  • For-og etter navn
  • Telefonnummer
  • Informasjonskapsler og bruksdata

 

Bruksdata

Vi kan også innhente informasjon om hvordan tjenesten åpnes og brukes (“bruksdata”). Disse dataene kan inneholde informasjon om datamaskinens IP-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, hvilke deler av nettstedet du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden som brukes på disse sidene, unike enhets-ID-er og andre diagnostiske data.

 

Sporing & informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende sporingsteknologi for å spore aktiviteten på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data, som kan inneholde en anonym identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Sporingsteknologi brukes inkluderer beacons, koder og skript som brukes til å samle inn og spore informasjon, samt å forbedre og analysere vår nettside.

Du kan instruere nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler eller tilågi deg en advarsel når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du ikke bruke visse deler av nettstedet vårt.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

  • Session cookies. Vi bruker Session cookies for å kjøre vår hjemmeside.
  • Preferanse-informasjonskapsler. Vi bruker preferanse informasjonskapsler til å huske preferansene dine og andre innstillinger.
  • Sikkerhets-informasjonskapsler. Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler av sikkerhetsmessige årsaker.

 

Bruk av data

CarParkFly bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • For å drive og vedlikeholde nettstedet
  • For å varsle deg om endringer på nettstedet vårt
  • For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner på våre nettsider når du velger å gjøre det
  • Tilby kundeservice og kundestøtte
  • For å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre nettstedet
  • Å oppdage, forebygge og løse tekniske problemer

 

Overføring av data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din delstat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon, der databeskyttelseslovene kan avvike fra din jurisdiksjon.

Hvis du velger å gi oss informasjon, Vær oppmerksom på at vi vil overføre dataene, inkludert personopplysninger, til Storbritannia og behandle dem der.

Ditt samtykke til denne personvernserklæringen etterfulgt av innlevering av slik informasjon representerer din aksept av denne overføringen.

CarParkFly vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dine data behandles sikkert og i samsvar med disse retningslinjene for personvern, og ingen avsløring av dine personlige opplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

 

Videresending av data

 

Juridiske krav

CarParkFly kan videresende din personlige informasjon i god tro for å:

  • overholde en rettslig forpliktelse
  • beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom som tilhører CarParkFly
  • forhindre eller etterforske mulige overtredelser knyttet til nettstedet;
  • beskytte den personlige sikkerheten til brukere av nettstedet eller offentligheten;
  • beskytte mot juridisk ansvar

 

Data sikkerhet

Sikkerheten til dine data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring via Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi etterstreber å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

 

Tjenesteleverandører

Vi kan bruke tredjepartsselskaper og enkeltpersoner til å tilrettelegge tjenesten vår (“tjenesteleverandører”), for å levere tjenesten på våre vegne, til å utføre tjenesterelaterte tjenester, eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personlige opplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne, og er forpliktet til ikke å utlevere eller bruke dem til noe annet formål.

 

Analytics

Vi kan bruke tredjepartstjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

  • Google Analytics: Google Analytics er en Webanalysetjeneste fra Google som sporer og rapporterer trafikken på webområdet. Google bruker de innsamlede dataene til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til kontekstuell tilpassning av annonsene i sitt eget annonseringsnettverk. Du kan velge bort tilgjengeligheten for aktiviteten din i Google Analytics ved å installere nettlesertillegget Google Analytics opt-out. Tillegget hindrer Google Analytics JavaScript (GA. js, Analytics. js og DC. js) i å dele informasjon med Google Analytics om din besøksaktivitet. Hvis du vil ha mer informasjon om Googles personvernpraksis, kan du se Googles vilkår for personvern.

 

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, vil du bli videresendt til tredjepartsnettstedet. Vi anbefaler at du går gjennom retningslinjene for personvern for alle nettstedene du besøker.

Vi har ingen kontroll over-og påtar oss intet ansvar for innhold, retningslinjer for personvern eller praksis på tredjeparters nettsteder eller tjenester.

 

Barns personvern

Vår tjeneste er ikke ment for personer under 18 år (“barn”).

Vi innhenter bevisst ikke personlig identifiserbar informasjon fra personer under 18 år. Hvis du er en forelder eller verge, og du er klar over at dine barn har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har innhentet personlig informasjon fra barn uten foreldrenes samtykke, vil vi ta de nødvendige skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å publisere den nye personvernpolitikken på denne siden.

Vi vil holde deg informert via e-post og/eller et fremtredende varsel på vår hjemmeside før endringen trer i kraft og oppdatere “gjelder fra og med dato” øverst i denne personvernerklæringen.

Du rådes til å gjennomgå disse retningslinjene for personvern regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i retningslinjene for personvern gjelder når de er lagt ut på denne siden.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern, kan du kontakte oss:

  • På e-post: carparkfly@gmail.com
  • Ved å besøke denne siden på vår hjemmeside: https://www.carparkfly.com/no/kontakt-oss